Raczej nie masz innej mozliwosci jak jechac tylko przez Koszalin.Nie ma innej drogi i tyle.Dokladnie lecisz na Toruń przez Płonsk,Sierpc,pozniej przed samym Toruniem na Łysomice,Świecie,Tuchole,potem obwodnica Chojnic na Czluchow,Bialy Bor,Bobolice,Koszalin,Kolobrzeg.Bedzie gdzies okolo 480-500km.p.s.Przez Rypin jedziesz bocznymi drogami wiec raczej lipa.
Panowie Jakie ASO polecacie w krakowie?
Zwiń
X
-
Panowie Jakie ASO polecacie w krakowie?
Do tej pory korzystalem z AUTO REMO. ale chce sie przeniesc do krakowa, bo mi bardziej po drodze. Mam dwie octavie wiec bede zagladal w miare czesto
Kto jest najlepszy, kto jest najtanszy?
Z gory dzieki za wszelkie info.Zostały mi czesci, po szkodniku:
VCDS 11.2 oddam za 90 PLN!
Instrukcja Skoda Amundsen POLSKA, sterowniki komfortu 1K0959433C AK, CN. oraz dużo cześci do Passata B6
-
-
Dzieki za info! Ja wlasnie kupilem octavie w Nowym Targu, ale jakos nie chce mi sie tam jezdzic specjalnie. Zwlaszcza ze w krakowie jestem na codzien... Dodatkowo zalwazylem ze Auto Remo jest najtansze, przynajmniej jak dzwonilem do wszystkich ASO w krakowie przed pierwszym serwisem...
Ostatnie pytanie: ma ktos moze doswiadczenia z Inter Auto na zakopiance ?Zostały mi czesci, po szkodniku:
Instrukcja Skoda Amundsen POLSKA, sterowniki komfortu 1K0959433C AK, CN. oraz dużo cześci do Passata B6
Komentarz
-
-
O kurde to jakis nie zorientowany jestem. Mam isc na Kocmyrzowska rzucic haslem ze ja z OCP i sie bramy niebios otworza?
Tak powaznie jakie chody i ew. do kogo uderzac?Zostały mi czesci, po szkodniku:
Komentarz
-
-
Robiłem na Kocmyrzowskiej wymianę przedniej szyby z AC i jestem zadowolony choć była wpadka (zostawili ubrudzone słupki dość mocno) ale kierownik serwisu sam ją naprawił (wyczyścił) i był bardzo miły wlepe zobaczył od razu
No i wycenę zapomnieli wysłać do Generali przez 3 tygodnie :diabelski_usmiech
Komentarz
-
-
A czy na Kocmyrzowskiej trzeba wcześniej zgłosić, że jest się z OCP?
Poza tym mam pytanko - czy po południowej stronie Krakowa nie ma jakiegoś porządnego warsztatu obsługującego SKODY (nie musi być ASO) - o Zakopiance różne rzeczy słyszałem, a jechać na drugą stronę KRK mi się nie uśmiecha...
Komentarz
-
-
Może ta śrubka to jedyna rzecz jaka potrafią zrobić. Ja próbowałem kilka razy kupić u nich jakieś części i Ci kolesie nie potrafią nic:
-znaleźć części w ETCE
-zamówić jej (koleś powiedział mi, że nie umie zamawiać :twisted: )
-jak już zamówią to oczywiście źle
Generalnie jak część nie leży koło nich to raczej marne szanse, żeby ją kupić. Przez 2msc próbowałem kupić czujniki ultradźwiękowe do alarmu, który sami montowali.
Teściu był z cieknącą wodą z odpływu z klimy to rozebrali mu zamiast tego drzwi (mimo, że mówił im, że drzwi były uszczelniane i cieknie jak się klimę włączy).
Oczywiście policzyli 100PLN za rozebranie drzwi i 20PLN za przetkanie odpływu z klimy.
Mieszkam zaraz obok nich, ale już tam wogóle nie jeżdżę.
Powtórzę jeszcze raz z całą odpowiedzialnością:
MEEEEEEEEEEEEEEEEGAAAAAAAAAAAAAAAA KUUUUUUUUUUUUUPPPPPPPPPPPPAAAAAAAAA
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez shadoZamieszczone przez heretyk
Ostatnie pytanie: ma ktos moze doswiadczenia z Inter Auto na zakopiance ?
Za naprawę podnośnika szyby kierowcy chcieli 1500 PLN :!: (wymiana mechanizmu+nowy silniczek). Stary silniczek nadal działał ale ASO stwierdziło, że: "trochę się przepalił i dobrze byłoby go wymienić".
Wkurzyłem się strasznie i zrobiłem to sam, (wymieniem sam mechanizm) łapy mam trochę pocięte ale za to jaka satysfakcja :!: :!: Dodatkowo, podnośnik kupiłem w ASO Maria Śliwka w Katowicach i to po niższej cenie - dałem 280 PLN a Krakusy chciały za niego 312 PLN.
Wszystkim będę odradzał to miejsce.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez rymeksASO Inter Auto na Zakopiance - mi po wymianie oleum nie zakręcili korka wlewu!!superb combi 2.0TSI 4x4 DSG L&K 393PS/509Nm stage 2 by CS
http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...er=asc&start=0
poprzednio octa 2.0tdi 260PS/500Nm http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...=38983&start=0
Komentarz
-
Komentarz